Om Børnepasning

Mine åbningstider:

Mandag - torsdag

7.00 - 16.00

(eller efter aftale)

Fredag

7.00 - 15.00

Dagpleje Holstebro

Jeg er godkendt af Holstebro kommune som privat pasningsordning (frem til januar 2019 måtte jeg kalde mig privat dagplejemor, men pga. ny lovgivning er denne titel erstattet af ”Privat pasningsordning”. Mit arbejde indebærer det samme som tidligere.) En privat pasningsordning er som den kommunale dagplejer/vuggestue underlagt de samme pædagogiske retningslinjer, læreplaner og krav til fysiske, psykiske og æstetiske rammer omkring børnene. Kommunen har tilsyn med mig og vil komme på uanmeldt og anmeldt besøg op til 5 gange årligt.


Jeg vil gøre mit bedste for at dit barn føler sig tryg her hos mig og således får en god overgang fra at være hjemme hos jer forældre, til at komme og være sammen med os i vores hjem i ugedagene. Her er masser af tid til nærhed, leg, udvikling og læring i anerkendende og trygge rammer. Her er ingen børn er ens, men alle bliver behandlet ligeværdigt og respekteret som den de er. Jeg støtter det enkelte barn ud fra dets behov og kompetencer så det kan få mange gode oplevelser i sin hverdag, sammen med mig og de andre børn. Mit hovedmål er, at dit barn, i den tid det er hos mig, vil føle sig set og hørt så barnets selvtilid og selvværd får de rigtige rammer, til at blomstre i takt med at det også udvikler sig og vokser som det menneske det er, og derved er klar til at komme videre ud i den store verden i børnehaven.


Jeg aflønnes af forældrene, som betaler mig det kommunale tilskud + egenbetaling hver måned. Holstebro kommune giver også søskenderabat til private pasningsordninger.


Barnet skal være skrevet på venteliste til kommunal pasning, da kommunen ellers ikke yder tilskud.

Hos mig er egenbetalingen lavere end hos den kommunale dagpleje. Faktisk sparer du hos mig over 5000 kr. pr. år, selv om du hos mig betaler 12 måneder i året mod 11 hos en kommunal. (se mere under priser). Men det betyder ikke at der er sparet på noget hos mig, tværtimod, kun hos jer😉, og jeg bliver yderligere hellere ikke ramt af nedskæringer eller dårlige normeringer.


Hos mig er der ingen gæstepleje, hvilket betyder, at du selv skal finde alternativ pasning i tilfælde af sygdom eller ferie, men det betyder også at dit barn ikke skal forholde sig til mange forskellige dagplejere eller gæstebørn, men i stedet til de samme kendte personer og rammer.


Kontakt: Marianne Andersen - Tlf.: 2762 0050 - mail: marianne@mariannesdagpleje.dk